Parfymer för alla tillfällen

Posted on 29th december 2012 in Okategoriserade

Nu tänkte jag berätta om vilka parfymer som (enligt mig) passar till vilka tillfällen. Till exempel till festen, vardagen, en fruktig parfym, en vanilj parfym osv. Hoppas ni förstår.

Dagtid: Själv älskar jag “Have fun”- från märket La rive som finns att köpa på H&M för CA 40 kronor (för 30 ml). Den luktar frächt, men inte alldeles för stark. Den är en perfekt vardags doft.

Kvällstid: För ett lite mer “diskret intryck” till te x fest tycker jag att “Fantasy eller “Midnight fantasy”-av Brittany Spears är fantastiska. Är du lite yngre passar nog Fantasy bättre eftersom att den inte är lika “mogen” och “stark” i doften medans (dem lite äldre) kan nog njuta mer av Midnight Fantasy eftersom den har (som sagt) en lite mer mogen doft. Kostar CA 300/st för 30 ml och 440/st för 50 ml (priserna är i från KICKS och kan också köpas där).

Sommarhögtider (som te x midsommar eller skolavslutning), passar också till de yngre till födelsedag och julafton: “Vanilla touch”- från märket La rive som också finns att köpa på H&M för CA 40 Kronor (för 30 ml). Den här luktar fräch vanilj och lite bakelse, den luktar jättegott i flaskan men när man sprayar den på handen blir det jätte starkt men när man sedan blandar ut den doftar den SUPER GOTT. Det är inte överdrivet mycket vanilj så den är perfekt för sommaren te x.

Fruktig doft: Här travar (helt klart) Star Nature parfymer in på första platsen (i, princip, alla dofter). De finns i allt från kiwi till sockervadd. Enligt mig dofter de flesta himelskt men vissa doftar SVIN ÄCKLIGT. Så spraya de på handen och blanda ut de innan du kan säga vad du tycker om just den parfymen (av Star Nature).
Finns b la på Parfymbutiken.nu för CA 80 kronor för 70 ml.

Det finns många fler tillfällen och höhgtider jag kommer skriva parfymer till men nu så är det slut för denna gång. Håll er uppdaterade för fler passande parfymer för passande tillfällen.

comments: Kommentering avstängd

Foundation + kabukiborste = sant

Posted on 29th december 2012 in Skönhet, Tips&tricks

Japp. Istället för att använda en traditionel foundationborste () så använd en kabukiborste istället (). Resultatet blir mycket slätare, jämnare och det blir mindre sträck i foundationen.

Hoppas ni gillade detta tips (och om ni undrar varför jag inte har bilder så kolla mitt förra inlägg).

Tipset är taget från .

comments: Kommentering avstängd

Copy © och bilder

Posted on 29th december 2012 in Mina inlägg, Okategoriserade

Hejsan. I detta inlägg tänkte jag berätta 2 saker.

1. Mina inlägg är INSPERERANDE från andra beautybloggar, videos, tidningar m.m. Jag har alltså inte tagit någonting som det är Copyright på.
OBS. Jag tar ALDRIG bilder som någon annan har tagit och använder i min blogg, och VERKLIGEN INTE NÄR DET ÄR COPYRIGHT PÅ DEM (jag tar bara egna bilder eller bilder från Google).

2. Jag kan tyvärr inte ta bilder från kameran till datorn eller från Google till bloggen (har inte lärt mig hur man gör). Dem ända gångerna är när jag tar bilder med mobilen (te x i skolan). Eftersom vi har lov nu blir det dock inte så mycket bilder.

Ja, hoppas att ni förstår.

Ps. Flera gånger länkar jag (eller skriver) längst ner/någonstans i inlägget vart jag har fått tipset ifrån.

comments: Kommentering avstängd

Trolltyg i tomteskogen i skolan

Posted on 20th december 2012 in Mina inlägg, Okategoriserade

image

Sista dagen i skolan och film. Denna dag “Trolltyg i tomteskogen”. Det är jättekul.

comments: Kommentering avstängd

Sitter nu i skolan.

Posted on 17th december 2012 in Okategoriserade

Vi har nu elevens val och jag har valt matte. Nu börjar vi.

comments: Kommentering avstängd