On the go

Posted on 12th maj 2013 in Mina inlägg

Tja bloggen. Just nu sitter jag i bilen mot Täby (centrum) för att äta, stoppa och kanske gå på makeup träff på The Body Shop. Uppdaterar (om jag kan) när jag kommer hem.

comments: Kommentering avstängd

Tävling – Maybe

Posted on 10th maj 2013 in Mina inlägg, Okategoriserade

Hay girls. Jag funderade på att ha en tävling snart där man skulle kunna vinna någon sminkprodukt eller när man blir tipsad. Har ni något tips så skriv gärna i kommentaren. Jag vet fortfarande inte om jag ska ha en (eller får ha en), så bomba mig med tips.

Hay girls. I thought about having a contest soon where you could win a makeup product or when you get tipped off. Do you have any tips then please write in the comment. I still do not know if I should have (or may have), so bomb me with tips.

comments: Kommentering avstängd

Fynda nagelgrejer – Billigt!

Posted on 9th maj 2013 in Mina inlägg, Skönhet, Tips&tricks

“Det finns så många grymma, och fina, nagelklistermärken, och dooting tools, och nagellack. Å vad jag vill ha de, men de är ju så dyra”.

FEL: Allting är inte dyrt du måste bara leta där det är billigt. Här kommer jag dela med mig om mina bästa sidor att beställa nagelsaker på.

Ebay.se: Ebay är nog den billigaste hemsidan du kan fynda från. Du kan hitta dottingtools för 10 :-, fimo hjul för 10 :- självlysande nagellack för 12 :-. Kom bara ihåg att söka på engelska (vet du inte vad ordet du vill ha är på engelska så sök på google översätt).

Fairynails.se: En hemsida men bara nagelgrejer. Det är inte lika billigt som Ebay men sidan är lätt att förstå och de har mycket produkter. Ett stort plus är att sidan är på svenska.

Tradera.com: Denna hemsida är som en svensk verision av Ebay. Denna sida har inte bara nagelgrejor utan många nadra saker som folk auktionerar ut. Dock är denna sida rätt dyr.

comments: Kommentering avstängd

Beauty app

Posted on 5th maj 2013 in Okategoriserade

I detta inlägg så tänkte jag tipsa om en skönhets app. Den heter: Make-up salon. I detta spel ska man sminka en människa (så fint man kan). Jag tycker att det är roligt för man får utrycka sin kreativitet på ett bra sätt och det finns många valmöjligheter i spelet. I LOVE IT!

20130505-134932.jpg

comments: Kommentering avstängd

American readers

Posted on 1st maj 2013 in Mina inlägg, Okategoriserade

Jag har många amerikanska läsare har jag sett på min statestik (ca 2 svenska läsare och 365 amerikanska). Så jag tänkte bara meddela att på vissa av mina inlägg kommer det att även vara på engelska. Det ser ut som det nedaför.

I have many American readers, I have seen my statistics (about 2 Swedish readers and 365 U.S.). So I thought just announce that on some of my posts, it will also be in English. It looks like this. Hope it will be good.

comments: Kommentering avstängd

Nagel period?

Posted on 1st maj 2013 in Okategoriserade

Innan jag började med smink så höll jag på mycket med nagellack (jag var i en riktig nagellacksperiod). Nu börjar det intresset långsamt ta form igen. Jag vill köpa lite mer nageldekorationer m.m. Jag undrar om ni skulle uppskatta nageltips också. Snälla, skriv en kommentar.

comments: Kommentering avstängd