Glossybox November 2013 – Dagmarboxen

Posted on 14th december 2013 in Mina inlägg, Okategoriserade, Övrigt, Skönhet

Novembers Glossybox är special designad av Dagmar. Själva förpackningen som boxen kom i denna gång var också grön. I denna box fick alla med en svart ögonskugga från Emite. Mer info om Glossybox hittar du på deras hemsida Glossybox.se.

20131214-214941.jpg
Allt som står om boxen är ifrån kortet som man får med i boxen

Batiste - Dry Shampoo XXL Volume

Torrschampo som även ger volym samtidigt som det rengör håret och ger det en fräsch doft mellan tvättarna. Ditt hår får mer stadga, massa volym och blir enklare att styla!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Oriflame - Wonder Lash Mascara

Oriflames bästsäljande mascara tar dina ögonfransar till en ny nivå. Mascaran lyfter, böjer, förlänger, ger volym och separerar – allt i ett. En unik 3D-borste ger varje frans fantastisk defenition.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Naobay- Oxygenating Cream Moisturizing

Härlig universalkräm som skyddar, återfuktar och mjukgör. Platextrakt och ekologiskt vegetabiliska oljor såsom nypon- och mandelolja hjälper till att stärka hudens beskyddade barriär.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Emite - DAMS – Damson Black

Svart och oerhört högpigmenterad ögonskugga från svenska makeupmärket Emite makeup (det är ju alltid kul att få en svensk produkt). Pigmentet är mikroniserat vilket gör applicering enklare och skapar ett jämt och fint resultat.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Botanics - Shine Away Lonic Clay Mask

Oceanisk lermask som absorberar överflödig olja och detoxar din hud. Leran drar ut djupt rotade orenheter utan att torka ut och huden blir mjuk, len och riktigt ren efter användning.

 

 

comments: Kommentering avstängd

Julkalender dag 1 – Beautybloggar

Posted on 12th december 2013 in Julkalender, Mina inlägg, Övrigt, Skönhet

Insåg att jag inte har lagt upp min julkalender så nu kommer flera luckor på en dag, hoppas det går bra.

I detta inlägg tänkte jag tipsa om min favoritbloggar, inom skönhet och naglar, och de kommer här:

Puritybeauty.se: Detta är en bloggerska jag hittade ganska nyligen men fullkomligt älskar. Hon uppdaterar varje dag, bloggar bara om skönhet (inte vardag eller något sådant) och ger massa bra tips. Det är väldigt bra variation på inläggen kan handla om glossybox i ett och berätta om MACs nya kollektion i ett annat. Detta är min favoritbloggerska just nu och jag rekomenderar att ni kollar in henne.

Nagelcelle.blogg.se: Bloggar inte längre (vilket är sjukt synd) men hennes gamla inlägg är helt klart värda att vända ett öga för. Den är tjejen läggde upp bilder på jättesnygga nageldesigner och tips. Nagelcelle rekomenderas att kolla in.

Frökennål.blogg.se: Även denna person blloggar inte längre men är sjukt duktig på det hon gör inom naglar. Hon läggde upp väldigt bra nageldesigns och guider.

Syns i nästa lucka.

 

comments: Kommentering avstängd