Julkalender dag 1 – Beautybloggar

Posted on 12th december 2013 in Julkalender, Mina inlägg, Övrigt, Skönhet

Insåg att jag inte har lagt upp min julkalender så nu kommer flera luckor på en dag, hoppas det går bra.

I detta inlägg tänkte jag tipsa om min favoritbloggar, inom skönhet och naglar, och de kommer här:

Puritybeauty.se: Detta är en bloggerska jag hittade ganska nyligen men fullkomligt älskar. Hon uppdaterar varje dag, bloggar bara om skönhet (inte vardag eller något sådant) och ger massa bra tips. Det är väldigt bra variation på inläggen kan handla om glossybox i ett och berätta om MACs nya kollektion i ett annat. Detta är min favoritbloggerska just nu och jag rekomenderar att ni kollar in henne.

Nagelcelle.blogg.se: Bloggar inte längre (vilket är sjukt synd) men hennes gamla inlägg är helt klart värda att vända ett öga för. Den är tjejen läggde upp bilder på jättesnygga nageldesigner och tips. Nagelcelle rekomenderas att kolla in.

Frökennål.blogg.se: Även denna person blloggar inte längre men är sjukt duktig på det hon gör inom naglar. Hon läggde upp väldigt bra nageldesigns och guider.

Syns i nästa lucka.

 

comments: Closed

Comments are closed.