Tangle Teezer

Posted on 23rd april 2014 in Okategoriserade

Hej allihopa! Idag så tänkte jag prata om en utav mina absoluta favoritprodukter när det kommer till hår nämligen Tangle Teezer. Jag tror att många vet vad en Tangle Teezer är men om det finns någon som inte vet, fortsätt läs.

Okej, en Tangle Teezer är en hårborste med små gummipinnar som reder ut tovor skonsamt. Man borstar precis som med en vanlig hårborste. Den enda skillnaden är den sliter på håret mycket mindre än vilken annan borste. Dessutom gör det inte ont så är man håröm så är denna en produkt perfekt.

Det finns många liknande borstar ute på marknaden men Tangle Teezewrs borstar är lätt de bästa (engligt mig).

Vill ni köpa en Tangle Teezer till ett bra pris finns en länk HÄR.

 

comments: Closed

Comments are closed.