Billiga shopping sidor

Posted on 27th juni 2013 in Mina inlägg, Skönhet

Tjabba bloggen. I detta inlägg tänkte jag visa 2 sidor som säljer, relativt billigt smink.

Klicka på namnet (som står i början) för att komma till sidorna.

 

Styledbybeauty.se: Detta är nog en av de billigaste (svenska) sidor som säljer smink som du kan hitta. Dom har allt från Loréals Teleshopic mascara till Victoria Secret body splashes, som är väldigt inne just nu, för endast 149 kronor.

OBS. Frakten ligger på sammanlagt CA 60 kronor i denna stund (när inlägget skrivs).

Eyeslipsface.co.uk: E.L.F, omtalade E.L.F. Detta är nog den billigaste, skönhets, hemsidan någonsin (som man kan beställa till Sverige). Det finns även en amerikansk sida av E.L.F (Eyeslipsface.com) men då måste man ju också betala tull men frakten därifrån (utan tull) ligger på ungefär 50 kronor.

OBS. På den engelska sidan vet jag inte vad frakten ligger på men jag tror att den är på ungefär 40 kronor.

comments: Closed

4 Responses to “Billiga shopping sidor”

 1. Frida skriver:

  Men hallå “Seclarika” hur vet du! Att det är bra smink? Tänk om det är dåligt?

  • seclarika skriver:

   Jag tar reda på det på olika sätt. Min kompis är en bra “källa”. Hon har köpt från både E.L.F och Styledbybeauty och har blivit nöjd båda gångerna. Jag kollar även runt lite på YouTube oh om t ex 9/10 säger att en produkt är väldigt bra så räknar jag det som att den är ganska bra.

   Hoppas du fick svar på din fråga och hoppas du fortsätter att läsa min blogg.
   /Seclarika

   • Frida skriver:

    Du “Seclarica” jag följer inte du blogg, typ ingen gör det!!!! Skriv om saker som i bra och lägg upp egna videos på dig när du sminkar dig!!!

    • Klara skriver:

     Nu tänker jag faktiskt försvara “seclarika” lite. Jag läser bara hennes blogg ibland och det är kanske inte den bästa men du vet faktiskt inte hur många som läser den. Hon kanske har 300 läsare eller 2000 läsare men det vet inte du.

     Btw: Lär dig stava hennes namn innan du kommenterar.Pings responses to this post