Min blogg, mina ord

Posted on 3rd juli 2013 in Mina inlägg, Okategoriserade, Övrigt

Jag kollade runt på en av mina kompisars bloggar (hon bloggar om hästar om någon undrar) och jag läste ett inlägg där om var väldigt “berörande”. Hon skrev saker som var så sanna. Om ni har tid så läs gärna igenom det hon skrev (det som kommer nu).

“Det är min blogg, jag bestämmer vilka inlägg jag skriver, hur ofta jag uppdaterar och hur många åsiktsinlägg som publiceras om dagen. Många för frågan “hur länge ska du blogga?” och nu har jag ställt frågan till mig själv. Eftersom jag inte kan se in i framtiden låter jag det vara osagt. Men jag hoppas på att det blir flera år framåt.
Jag har nu bloggat i ett halvår, nästan exakt, och det har varit kul att alltid ha något att göra. Gå in och skriva, planera inlägg m.m. Men en sak ni som följer bloggen måste ha lärt er är att min blogglust kommer i perioder. Första veckan skrev jag inlägg så fort jag fick chansen och jag tyckte att det var askul. Jag trodde att jag snart skulle uppnå 100 besökare och bli stor inom ett år, som Nellie Berntsson.
Jag läste Nellies blogg 24/7 förut. Jag ville bli som henne, en stooor bloggare som varit med i tv och en massa annat. Hon blev stor efter ett år, men bland annat tack vare ponnyakuten. Jag har insett att alla inte kan göra samma resa, och att Nellie hade otrolig tur med sin resa. Hon tajmade ponnyakuten och bloggen perfekt, vilket ledde till storhet på kort tid. Ingen kommer göra samma sak. Det insåg jag för kanske en månad sedan.
Jag har satt upp ett mål jag gärna skulle vilja lyckas med. Inget högt utan lagom. Jag vill ha 100 besökare en dag eller 2 dagar med 50 innan klockan slår tolv på nyårsafton. Det är mitt mål.
*Jag bloggar för att skriva av mig det är bara en bonus att någon läser det*
Det blev mitt lilla citat (vad man nu säger) i samband med att jag insåg att jag inte skulle göra samma resa som vissa andra gjort. Men jag ska fortfarande kämpa och jag lovar att bli bättre på att blogga när får nästa period med blogglust. Jag känner att den är på väg, så håll koll på bloggen i sommar.”
Allt detta är ju helt sant. Mitt citat liknar hennes “Jag bloggar för det är något jag gillar, om någon läser det är bara en bonus”. Jag hoppas verkligen att ni läste detta inlägg för det är väldigt viktigt och intressant.

/Seclarika

comments: Closed

Comments are closed.