♥ Ebay tips ♥

Posted on 19th juli 2013 in Mina inlägg, Övrigt, Skönhet

Nu tänkte jag tipsa om saker man kan fynda på Ebay. Här kommer några “tips” (då kan ju hitta jättemycket på Ebay men jag tänkte visa er några billiga skönhetssaker).

Fimo hjul: Fimo är en sak som inte finns i Sverige (inte på så många affärer i alla fall). Fimos är små bitar som föreställer något (t ex ett äpple) som man sätter på nageln. Ett ställe man kan köpa fimo (hjul) är på Fairynails.se men där kostar de rätt mycket (79 kronor) MEN köper man på Ebay så kostar de runt 10 kronor (den som är på länken) inklusive frakt. Fimos är en sak som rekommenderas att köpa på Ebay. Bilden nedanför är den du kan köpa om du klickar på länken.

Sminkborstar: Sminkborstar är SVINBILLIGT på ebay. Flera av mina borstar är från ebay. Borstkitet som finns på bilden och länken kostar 17 kronor (inklusive frakt) och man får med 7 borstar plus en väska. Det är ju superbilligt.

Ögonskuggor/ögonskuggspaletter: Ögonskuggor är väldigt billiga på ebay. Paletten (på bilden och länken) kostar CA 35 kronor och man får 21 skuggor/läppglans/rouges.

Det finns såklart många fler billiga saker (tillexempel lösnaglar som man kan måla och/eller öva på) men detta var några saker.

comments: Closed

Comments are closed.