Glossybox – Oktober – Fall Into Beauty

Posted on 8th november 2013 in Mina inlägg, Okategoriserade, Skönhet

Idag fick jag min första Glossybox (Glossybox.se) och jag är sjukt nöjd med den. För er som inte vet vad Glossybox är så är det en box med skönhetsprodukter man får hem varje månad. Boxarna kostar 139 kronor styck men man kan köpa prenumerationer på 3, 6 eller 12 månader (jag fick en 3 månaders prenumeration i födelsedagspresent). Som rubriken lyder så är detta oktobers Glossybox och detta är vad som finns i den.

20131108-154646.jpg
(Allt som står vid produkterna är från kortet som man får med i Glossyboxen)

Océane, Makeup remover pen
Brasiliansk innovation som enkelt justerar och tar bort överflödig makeup runt ögon och läppar. Praktisk “on the go- produkt med mild makeup-remover som inte torkar ut huden.

Sheercover, Lip to lid highlighter
Lite extra glöd är verkligen välbehövligt såhär i mörka hösttider. Denna bronzer/highlighter ger dig en fin glöd och lyster. Svep den över dina ögonlock, kinder, läppar och delkolletage.

Monu, Illuminating primer SPF 15
Lystergivande och ljusreflekterande primer med solskyddsfaktor som gör att din hudton upplevs som jämnare. Innehåller antioxidanten E-vitamin som skyddar mot fria radikaler.

Pureology Highlight stylist sea-kissed texturizer (nylanserad)
100 % vegansk saltvattenspray som ger en “efter-stranden-textur” och accentuerar dina slingor samt ger dem lyster och fin glans. Utan alkohol, salter, parabener och mineraler.

Hot make up Multi eyeliner mascara (jag fick den i en grön färg)
Gör din höst färggladare med en eyeliner och mascara i ett från Hot make up. Den lätta konsistensen gör den lätt att applicera och du sparar både tid och plats i badrumsskåpet.

comments: Closed

Comments are closed.